Dørtelefon?

Skal du have ny dørtelefon?

Dørtelefoner og sikkerhed

En dørtelefon er et godt redskab til at sikre dig tryghed i hjemmet eller i din virksomhed. Med en dørtelefon kan du få mulighed for at se, hvem der kan komme ind på kontoret eller i huset.

Desværre bliver hjemmerøverier og tricktyverier mere og mere udbredte, og derfor er relevansen af dørtelefoner kun stigende.

Selvom det særligt er ældre mennesker, som har gavn af at få sikret deres indgang med en dørtelefon, så de ved, hvem der kommer og går, installerer vores elektrikere flere og flere anlæg og installationer hos firmaer, som derved får bedre hånd i hanke med, hvem der kommer og går. Alle kan have stor glæde af at have en dørtelefon – fordi den tilbyder en ekstra sikkerhed, vi alle har glæde af.
Hvis der er problemer med din dørtelefon, står vi også klar til at give vejledning om, hvad der skal til for at få sikre dit hjem eller virksomhed.

Installation af dørtelefon

Ved at få en servicekontrakt på vedligehold af dørtelefon-anlægget i jeres bygning, kan i komme udenom at få en defekt dørtelefon. Vi er til rådighed i hele Københavnsområdet med hurtig, effektiv og professionel service til både nye installationer og gamle dørtelefoner.

For at læse mere om reglerne i forhold til dørtelefoner besøg retsinformation.dk.

Hvis du er interesseret i at koble din dørtelefon til dit IHC system, kan du læse mere her.

Vidste du at?

Skal du bruge en
professionel elektriker?

Vores samarbejdspartnere udfører el-arbejde på hele Sjælland bl.a:
Er din by ikke en del af vores liste, så skal du ikke være bekymret. Vi kører nemlig også ud til omliggende byer.

Indhent et tilbud