IHC

Overvejer du at få installeret et IHC i dit hus eller på kontoret?

INTELLIGENT HOUSE CONTROL

IHC – Intelligent House Control er et styresystem, som dine elektriske og elektroniske enheder i boligen til at arbejde sammen. Det betyderm at du med nemhed kan dæmpe lyset eller skrue op for musikken inden for hjemmets vægge. Andre funktionaliteter tæller indeklima, som kan tændes i faste tidsintervaller eller automatisk, når du kommer hjem fra arbejde.

Installation af et intelligent system til at håndtere strøm i dit hjem er en fantastisk måde at reducere dit CO2 aftryk, da det vil hjælpe ift. besparelser på energiforbruget. Systemet kan blandt andet kontrollere:

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL DIT IHC

Hos elektriker-pris.dk har dygtige el-installatører, som har mange års erfaring med at installere skræddersyede løsninger, som er designet som du gerne vil have det. Det er ikke sikkert, at alle ovennævnte funktionaliteter er afgørende for dine behov, men det være, at du har særligt behov for at spare på strømregningen.

Her kan automatisk slukning af lyset på badeværelset for eksempel være en stor besparelse. Et IHC system er en simpel måde at få et overblik over alle de el-styrede systemer i dit hjem. Så skal du ikke gå og holde øje med unødvendige standby enheder og andet uhensigtsmæssigt strømforbrug.

Reducer dit el-forbrug
med et intelligent system

Vores el-installatører sørger for at give dig den løsning, som giver den bedste besparelse for dig og din familie. Den erfaring der ligger i at følge udviklingen og dermed have den mest energibesparende teknologi til rådighed er allerede kommet vores mange kunder til gavn.

Vores el-installatører står klar til at vejlede om mulighederne for jer og jeres unikke behov.
For eksempel kan vi give dig en intelligent løsning til styresystem over din bolig eller ejendoms lys og varme forbrug. Her er det muligt at indstille begge dele efter tidsbestemte perioder eller efter aktiviteter. Det betyder, at der ikke bruges unødig energi på oplysning på tidspunkter, hvor det ikke er nødvendigt.
Vores el-installatørers mange års erfaring med autoriseret el-installation har givet den faglige viden og kompetencer, som gør dem blandt Københavns bedste fagmænd.

Hvis du ønsker at vide, hvordan vi kan reducere dit energiforbrug, eller hvilke muligheder der er for at få installeret et intelligent styresystem i dit hjem eller kontor, som er skræddersyet til de behov, du har – kan du kontakte os her. Vores fagmænd står klar til at give dig vejledning og give dig et uforpligtende tilbud.

FOKUS PÅ KVALITET
Vi har mange års erfaring med intelligente løsninger, energioptimering samt almene el-installationer i danskernes hjem. Vores fagligt kompetente medarbejdere leverer altid gode resultater, der er specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov.
KONKURRENCERIGTIGE PRISER
En del af elektriker-pris.dk’s fundament er, at vores el-installatører arbejder strategisk med IHC og derfor ved, hvordan de effektivt og professionelt kan levere et IHC system til dig, som er til at betale.
HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Når du overvejer at få lavet håndværkerforbedringer i hjemmet skal du altid huske, at du har mulighed for at få et solidt håndværkerfradrag på din håndværkers arbejdstid. Besøg Skat.dk for at se de nøjagtige takster for 2019.

Skal du bruge en
professionel elektriker?

Vores samarbejdspartnere udfører el-arbejde på hele Sjælland bl.a:
Er din by ikke en del af vores liste, så skal du ikke være bekymret. Vi kører nemlig også ud til omliggende byer.

Indhent et tilbud