Grøn el

Vigtigheden af grøn el

Med grøn strøm hjælper du klimaet, og er med til at påvirke omfanget af den klimavenlige strøm, der bliver produceret.

Efterspørgslen på grøn strøm er en vigtig faktor for den fremtidige etablering nye vindmøller og solcelleanlæg, så andelen af klimavenlig strøm kan øges.

GRØN STRØM KOMMER I FLERE AFSKYGNINGER

Der findes flere forskellig måder at få grøn el på. Grøn el kommer nemlig i flere forskellige afskygninger, og der er findes derfor ikke kun en form for grøn el. Brug af Varmepumpe, LED lys og solceller er eksempler hvorpå, at du kan gøre dit energiforbrug langt grønnere. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige løsninger til grøn el.
Grøn med varmepumpe
En varmepumpe er en erstatning til andre opvarmningsformer såsom oliefyr eller gasfyr. En varmepumpe kan omsætte energi til varme, og er dermed også en metode til at få varme i hjemmet. En varmepumpe udnytter energien fra jorden eller luften, til at producerer varme og varmt vand. Med en varmepumpe opnår du en miljøvenlig måde at varme dig og dit hjem på, ved at udnytte den allerede eksisterende energi fra luften og jorden.
Grøn med led-belysning
Led-lys er en erstatning til de gammeldags glødepære, og bruger 80% mindre energi. Du får altså meget mere for pengene med en LED-pære i længden. Udskifter du lyset til LED-belysning, kan det specielt give store besparelser på større arealer såsom kontoer, butikker og haller. Her vil du kunne opnå 40-60% lavere energiforbrug til belysningen samtidig med en bedre belysning. En LED-pære har også en langt længere levetid end en glødepære, og har som hovedregel en levetid på omkring 30.000 timer, hvilket svarer til over 20 år. Med LED-belysning opnår du dermed en miljøvenlig måde at lyse dit hjem op på.
Grøn med solceller
Med solceller får du produceret strøm af lyset fra solen. Du er derfor ikke afhængig af, at solen skal skinne før, at du får produceret strøm. Selv når det er overskyet, producerer solceller stadig strøm. Styrken afhænger dog af den den intensitet, som sollyset har samt størrelsen på solcellemodulet. Ved brug af solceller kan du reducere din elregning med op til 38-70%.

Elektriker-pris.dk anbefaler

Hvad siger vores forsikringsrådgivere:

”Det værste vi kan forestille os er, at dem vi rådgiver skal havne med håret i postkassen. Vi er klare i vores budskab. Få lavet et el-tjek for en sikkerheds skyld”.

FÅ GRØN EL MED HJÆLP FRA TEH-ELSERVICE

Ønsker du en mere miljøvenlig løsning til din strøm, er TEH-Elservice klar til at hjælpe dig. TEH-Elservice er din lokale Elektriker i Maribo, men kører ud til hele Lolland og Sydsjælland. Hos teh-el.dk får du personlig service med gode kompetencer på baggrund af de mere end 20 års erfaring i branchen. Kontakt TEH- Elservice allerede i dag og få svar indenfor 24 timer.

Skal du bruge en
professionel elektriker?

Vores samarbejdspartnere udfører el-arbejde på hele Sjælland bl.a:
Er din by ikke en del af vores liste, så skal du ikke være bekymret. Vi kører nemlig også ud til omliggende byer.

Indhent et tilbud